Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Protancujte noc na Velkém mediálním plese

PR článek

Už se všichni nemůžeme dočkat! Zapište si do kalendáře datum 14. ledna 2023. Po dvou letech Velký mediální ples opět otvírá sezónu společenských plesů v Metropolu. Buďte u toho! Oprašte střevíčky, zavolejte svému krejčímu či krejčové, zopakujte si taneční kroky a přijměte pozvání do společnosti krásných dam a šlechetných gentlemanů.

V Metropolu na vás čeká exkluzivní taneční program, který vás nenechá odejít z parketu. Na hlavní scéně se budou střídat orchestr Metroklub Big Band s populárními světovými i domácími hity a Jazzika s podmanivými tanečními melodiemi. Hudebním hostem večera bude mladý talentovaný muzikant Michal Kindl. Menší scéna v komorním sále bude patřit DJ Kleinovi s širokým výběrem hitů na přání tanečníků. Součástí večera bude welcome drink a ochutnávka vín od Vinotéky Metropol. Fotografii na památku si pořídíte v tradičním fotokoutku. Večerem provede budějovický moderátorský matador Miroslav Mareš.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line a budou v prodeji také před začátkem plesu.

Soutěž o vstupenky na Velký mediální ples

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na Velký mediální ples. Stačí jen středeční 10 hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Gratulujeme výhercům.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Ohodnoť článek

Štítky dk metropol, mediální ples, kultura, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Protancujte noc na Velkém mediálním plese  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.