Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s rodinným vinařstvím VÍNO HRUŠKA poukázku na nákup medoviny!

PR článek

Společnost VÍNO HRUŠKA s.r.o. se sídlem v malebné jihomoravské obci zvané Blatnička funguje na českém trhu již od roku 2007.

Věnujeme velkou péči a pozornost už mladým sazenicím a snažíme se, aby keře révy vinné byly zdravé a vitální, neboť jen z takových mohou po dlouhá léta vznikat jedinečná vína. Naše vinice pěstujeme v podhůří CHKO Bílých Karpat, které jsou charakteristické svým členitým povrchem s vysokou sklonitostí a nadmořskou výškou 320 m.n.m.

Kromě kvalitních moravských sudových a zahraničních vín nabízíme také dárkové kazety, sommelierské doplňky, delikatesy, vinný catering, řízené degustace, či zážitkový pobyt přímo v Blatničce!

Mezi novinkami v našem sortimentu bychom Vám rádi představili náš Medový balíček, ve kterém najdete lahev jedinečné medoviny, med a včelí vosk, který spolu s návodem slouží k výrobě příjemně vonící medové svíčky!

Medovina

Tuto medovinu jsme pro naše zákazníky vyrobili podle jedinečné receptury s citem k přírodě, je vybíraná z nejjemnějších medů a bylin z oblasti bílo-karpatských luk a hájů.Právě díky vzácným bylinám, prokvašenýmdo tohoto nápoje, získává svou originální chuť a výjimečnou vůni.

Skvělý dárek pro Vaše přátele, známé, či jen tak pro radost!

Dále pro naše zákazníky nabízíme spoustu variací dárkových kazet, které zákazníkovi rádi sestavíme na přání. Zákazník může vybírat z velkého množství jedinečných moravských či zahraničních vín a delikates, např. domácí paštika, sušená vepřová panenka, domácí škvarkové preclíky, oříšky, či drobné dárkové předměty – pískované skleničky, sommelierské doplňky, svíčky a další.

Ukázky dárkových krabiček najdete přímo v naší vinotéce VÍNO HRUŠKA v Českých Budějovicích na adrese Husova třída 499/68 a také na našem e-shopu www.vinokterechutna.cz

Budeme se na Vás těšit!

Vinotéka VÍNO HRUŠKA České Budějovice
Tel.:+420 702 177 649
e-mail: cb@vinohruska.cz

Soutěž o poukázku na nákup medoviny v hodnotě 500 korun!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát poukázku na nákup medoviny od vinařství VÍNO HRUŠKA v hodnotě 500 korun. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělní (16. 11.) 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Správná odpověď byla láhev medoviny, sada na výrobu svíčky a pastový med. Poukázku vyhrál Mirek Svoboda. Blahopřejeme!

Štítky víno hruška, soutěž, medovina, Blatnička, víno, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s rodinným vinařstvím VÍNO HRUŠKA poukázku na nákup medoviny!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.