Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Staňte se lyžařským instruktorem na Lipně

PR článek

Jste rekreační lyžaři a chcete si užít zimu ve Skiareálu Lipno. Nabízí se vám nyní jedinečná šance, jak se stát instruktorem místní vyhlášené lyžařské školy. Areál poskytuje i kurz zdarma, který zdokonalí vaše schopnosti, a získáte při něm licenci Instruktor lyžování.

Výhodou jsou i velmi dobré platové podmínky, když si instruktor může vydělat až přes dva tisíce korun denně. „Rozhodující v našem týmu je zodpovědnost a také schopnost jednání s lidmi. Lyžařské dovednosti dokážeme během úvodního kurzu zdokonalit na velmi dobrou úroveň,“ uvádí vedoucí lyžařské školy Petr Chalupa.

Práce instruktora je ideální pro studenty nebo sezonní pracovníky, kteří si mohou užívat nejlepších podmínek v Jihočeském kraji. Instruktor na Lipně si může vydělat až 220 korun za hodinu a odučit až deset hodin výuky denně. „Instruktoři nemusí do areálu ani dojíždět, máme možnost ubytování v nově opraveném hotelu. Využívají zdarma saunu i bazén a mají příplatky na stravování. Součástí této práce jsou například také skipasy zdarma pro kamarády,“ upozornil na další výhody Chalupa.

Od letošní sezony budou mít navíc zaměstnanci areálu i firemní oblečení Hally Hansen. Kurzy pro zájemce začínají 4. prosince a 20. ledna a trvají vždy deset dní. „Myslím, že tou největší výhodou je hlavně skvělý tým. Denně odučíme na Školní sjezdovce až 800 dětí. Bavíme se spolu skvěle i po práci a pořádáme akce také v létě. Myslím, že noví instruktoři se mohou těšit, nejen na pracovní zkušenost za dobrých platových podmínek, ale také na nové kamarády a spoustu zážitků,“ dodal Chalupa s tím, že zájemci o práci instruktora ve Skiareálu Lipno mohou volat na linku 725 110 730.

Registrovat se můžete prostřednictvím online formuláře ZDE!

Štítky Vodní nádrž Lipno, Petr Chalupa, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Staňte se lyžařským instruktorem na Lipně  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.