Součástí celého večera bylo oblečení veškerého personálu do tzv. lederhosen
Honorární konzul Rakouské republiky pan Ing. Lubomír Sýkora s PR managerem Budějovického Budvaru, panem Petrem Samcem
Stylová výzdoba stolů
Kolemjdoucí lákala dovnitř výborně hrající kapela
Proslov honorárního konzula Rakouské republiky Ing. Lubomíra Sýkory ohledně vztahu Česka a Rakouska a kuchyně s tím spjaté
Proslov pana Jiřího Bočka, ředitele národního podniku Budějovický Budvar
Kapela posléze hrála hostům i uvnitř k dobré chuti
Šéfkuchař Luděk Hauser podává menší pokrm pod pivo, Weisswurst s preclíkem a hořčicí
Servírka roznášející Brotsuppe, neboli chlebové polévky
Dalším z pokrmů je tzv. Jägerbraten což je vepřová krkovice v houbovém sosu s domacím špekovým knedlíkem, v tomto případě ještě podávaná s Königsberber Klopse- masovými kuličkami v kapari vinné omáčce s dušenou rýží