Proslov pana Jiřího Bočka, ředitele národního podniku Budějovický Budvar
Kapela posléze hrála hostům i uvnitř k dobré chuti
Šéfkuchař Luděk Hauser podává menší pokrm pod pivo, Weisswurst s preclíkem a hořčicí
Servírka roznášející Brotsuppe, neboli chlebové polévky
Dalším z pokrmů je tzv. Jägerbraten což je vepřová krkovice v houbovém sosu s domacím špekovým knedlíkem, v tomto případě ještě podávaná s Königsberber Klopse- masovými kuličkami v kapari vinné omáčce s dušenou rýží
Všechna práva vyhrazena, jakékoli užití obsahu včetné obsahu a grafiky podléhá schválení provozovatelem serveru. Drbna.cz využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.