Češi proti Slovákům v soutěži o nejlepší halušky

Zpět na článek

Slovenský soutěžní tým Lubomír (vlevo) a Milan

Slovenský soutěžní tým Lubomír (vlevo) a Milan

Dárková sada koření Petra Stupky

Dárková sada koření Petra Stupky

Porotci - šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Peter Hoffmann (vlevo) a šéfkuchař Masných krámů Luděk Hauser

Porotci - šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Peter Hoffmann (vlevo) a šéfkuchař Masných krámů Luděk Hauser

V Hotelu Budweis se všichni náramně bavili

V Hotelu Budweis se všichni náramně bavili

Gastronomický specialista Petr Stupka v akci

Gastronomický specialista Petr Stupka v akci

Suroviny, z nichž soutěžicí mohli vybírat - máslo, brynza, smetana, špenátové listky, naťová cibulka, bylinky, slanina, paprika, celer a koření

Suroviny, z nichž soutěžicí mohli vybírat - máslo, brynza, smetana, špenátové listky, naťová cibulka, bylinky, slanina, paprika, celer a koření

Cimbalová ľudová hudba bratov Wimmerovcov

Cimbalová ľudová hudba bratov Wimmerovcov

Český soutěžní tým Jitka a Honza

Český soutěžní tým Jitka a Honza

Mistr kuchař Petr Stupka

Mistr kuchař Petr Stupka

První degustační porce - Houbové halušky

První degustační porce - Houbové halušky

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.

Pošli tip na kulturní akci

Publikace zaslané kulturní či sportovní akce není garantována a vždy o publikaci rozhoduje redakce.
Zasláním tipu do redakce zároveň deklaruji, že mám svolení s užitím fotografie.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.