 
                                    Slovenský soutěžní tým Lubomír (vlevo) a Milan
 
                                         
                                    Dárková sada koření Petra Stupky
 
                                         
                                    Porotci - šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Peter Hoffmann (vlevo) a šéfkuchař Masných krámů Luděk Hauser
 
                                         
                                    V Hotelu Budweis se všichni náramně bavili
 
                                         
                                    Gastronomický specialista Petr Stupka v akci
 
                                         
                                    Suroviny, z nichž soutěžicí mohli vybírat - máslo, brynza, smetana, špenátové listky, naťová cibulka, bylinky, slanina, paprika, celer a koření
 
                                         
                                    Cimbalová ľudová hudba bratov Wimmerovcov
 
                                         
                                    Český soutěžní tým Jitka a Honza
 
                                         
                                    Mistr kuchař Petr Stupka
 
                                         
                                    První degustační porce - Houbové halušky