Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vítězství hokejistů oslavil jízdou na kapotě vozu, strážníkům následně utekl

Zvláštní oslavu vítězství Motoru nad Šumperkem předvedl muž, kterého chtěli zadržet strážníci budějcké městské policie. Kolem jejich hlídky totiž krátce před osmou hodinou večerní projel ulicí F. A. Gerstnera automobil, na jehož kapotě zmíněný muž ležel.

„Hlídka se ujala vozidlo, odjíždějící do centra města, pronásledovat. Jakmile však strážníci vozidlo zastavili, muž z přední kapoty seskočil a dal se na útěk. Následně zmizel mezi odcházejícími diváky z hokejového utkání,“ upřesňuje tiskový mluvčí městské policie David Štýfal.

Zcela bez reakce pak celou událost ponechal dvaadvacetiletý řidič z Českobudějovicka. Ačkoliv se tento kousek podobný scénám z amerických velkofilmů obešel bez zranění, řidič se musí u správního orgánu Magistrátu města České Budějovice zpovídat z dopravního přestupku.

Štítky Madeta Motor České Budějovice, Salith Šumperk, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Hájíček

Vlastislave, evidentně sám patříte k MP, nebo někdo z vaší rodiny, když se vás zde uvedené "pochvaly" tak dotkly. Realita je však taková, že práce MP zde v ČB je pouze o tom, kde koho zbuzerují pro špatné parkováín, kde co odtáhnout,nebo kam se zašít aby nebyli při měření vidět....jo..a na zastavkách lovit zločince z MHD, co jeli bez lístku. 99% obyvatelům města by tato pochybaná instituce vůbec nechyběla.

Středa, 17. února 2016, 09:55Odpovědět

Tomáš Hájíček

Já u toho byl. Vyjížděl jsem z parkovacího domu a stál na křižovatce. Měšťáci stáli u krajnice u basy a něco žvejkali. Když projelo auto s borcem na kapotě, mimochodem opravdu krokem a nijak nebezpečně, hrdinové dali rychle majáky a jali se mě objet a pronásledovat je.Tím že jsem dokončil odbočení jsem je možná trochu zdržel..opravdu jsem to neudělal schválně.. :-). No a pak začala honička jako ve Smrtonosné zbrani....díkybohu se jim podařilo s nasazením vlastních životů tohoto nebezpečného piráta zastavit a zachránit tak možná i stivky životů, nás občanů. Bohužel, oproti žraní baget, nepatří běh mezi tréninkové aktivity MP a tak tento zločinec, zasluhující minimálně doživotí a propadnutí majetku, utekl a schoval se velmi chytře v davu...který sice platí daně, to jo, ale piráta schoval...svoloč jedna. A tak alespoň řidič dostane tvrdý trest...prý až 25 let žaláře a k tomu 100 ran holí.

Úterý, 2. února 2016, 09:54Odpovědět

Lenka Kalinová

Přesně, to je něco. Mladí kluci se bavili a někdo z toho zase udělal kovbojku. Už to vidím, určitě nejeli víc jak 20 km/h. Divím se, že ho strážníci městské policie z toho auta nesestřelili (nevím jestli příslušníci tohoto orgánu vlastní zbraně).

Úterý, 2. února 2016, 08:31Odpovědět

Petr Pils

No to je něco. Naše policie to jistě vyhodnotila možná i jako pokus o vraždu. Bude se všude psát, že jde o zvlášť zavrženíhodný čin. Já bych asi řidiče i toho, co se vezl postavil ke zdi a zastřelil. Jak se může někdo zabývat takovou blbostí?

Úterý, 2. února 2016, 07:04Odpovědět

Vítězství hokejistů oslavil jízdou na kapotě vozu, strážníkům následně utekl  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.