Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Minulý čtvrtek odcizil u plovárny neznámý zloděj speciální kolo za více jak čtvrt milionu korun

Pomoc při hledání speciálního závodního kola potřebují českobudějovičtí policisté. Jeho krádež ze střešního nosiče osobního auta vyšetřují od minulého čtvrtka, kdy bylo mezi 5:55 a 7:15 ukradeno na parkovišti u plovárny na Sokolském ostrově.

„Po odstranění zajišťujícího řetězu odcizil zloděj ze střechy osobního vozidla Škoda Superb pánské závodní horské jízdní kolo značky SPECIALIZED S-Works s karbonovým rámem černo-červené barvy, odpruženou přední olejovou vidlicí, hydraulickými kotoučovými brzdami a dalším příslušenstvím,“ zmiňuje mluvčí policistů Milan Bajcura.

Pachatel způsobil svým jednáním majiteli kola škodu ve výši 270 tisíc korun. Policisté na místě zajistili stopy a odeslali je k vyhodnocení. Mohly by vest k vyřešení případu.

Přesto hledají osoby, které se v okolí ve zmíněné době pohybovaly, aby se v případě, že si všimly jednání zloděje, ozvaly budějckému obvodnímu oddělení Policie České republiky. A to buď přímo na místě v ulici 28. října nebo na telefonu 974 226 700. Využít lze i tísňovou linku 158.

Foto Policie České republiky

Štítky Policie České republiky, Škoda Superb, koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Minulý čtvrtek odcizil u plovárny neznámý zloděj speciální kolo za více jak čtvrt milionu korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.