Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Našlo se jízdní kolo pohřešovaného seniora, muž zatím ne. Rozsáhlá pátrací akce pokračuje

Policisté, kriminalisté a také hasiči pročesávají lokality zvané U Černého kříže a Žebrákovský potok u Kostelce nad Vltavou. Hledají tam seniora z Orlíku nad Vltavou. Pátrání po něm bylo vyhlášeno už 26. června. Ale minulý týden právě ve zmiňovaném místě bylo nalezeno jízdní kolo, na kterém byl muž naposledy viděn. Rozsáhlá pátrací akce byla zatím neúspěšná a tak pokračuje.

Po nalezení jízdního kola, na kterém byl pohřešovaný pětaosmdesátiletý senior z Orlíku nad Vltavou, části Staré Sedlo, na konci června naposledy viděn, mohli policisté pátrání zaměřit na konkrétnější místo. Proto v lokalitě zvané U Černého kříže a Žebrákovský potok u Kostelce nad Vltavou proběhla v úterý 22. srpna rozsáhlá pátrací akce. Do ní  se zapojili písečtí policisté, kriminalisté a místní dobrovolní hasiči.

„Více než sedmdesát lidí v rojnici zevrubně pročesávalo několik hodin členitý lesní terén, zatím bezúspěšně. Pátrací akce budou v následujících dnech pokračovat," uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

ČTĚTE TAKÉ: Rodina pohřešuje dědečka. Policie žádá o pomoc při hledání seniora z Orlíku nad Vltavou

Stále také trvá výzva pro širokou veřejnost. „Pokud máte nějaké informace, které by mohli v pátrání pomoci, sdělte je na jakékoliv policejní služebně, nebo na lince 158 či přímo kriminalistům na lince 974 235 440," žádá o spolupráci policejní mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky senior, kolo, policie, pátrání, jízdní kolo, Orlík nad Vltavou, Kostelec nad Vltavou, U černého kříže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Našlo se jízdní kolo pohřešovaného seniora, muž zatím ne. Rozsáhlá pátrací akce pokračuje  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.