Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič nákladního automobilu usmrtil u Jindřichova Hradce cyklistu a z místa nehody ujel

Na silnici mezi Jindřichovým Hradcem a Děbolínem vyhasl ve čtvrtek dopoledne další lidský život. Do jednaosmdesátiletého cyklisty narazil zezadu řidič bílého nákladního vozu, pravděpodobně značky Volvo, a odhodil seniora i s kolem do příkopu. Muž na místě zemřel, řidič dodávky z místa nehody ujel. Policisté po něm pátrají.

Nehoda se stala 31. srpna mezi 8:00 a 10:30 na silnici I/23 ve směru od Jindřichova Hradce do Děbolína, asi deset metrů za křižovatkou s místní komunikací směřující na Nový Dvůr u Jindřichova Hradce. „Při nehodě z dosud nezjištěných příčin narazil řidič do před ním jedoucího cyklisty, který v důsledku nárazu byl i s jízdním kolem  značky Merida Crossway 8500 odhozen do pravého příkopu,“ popisuje tragickou událost mluvčí jindřichohradeckých policistů Hana Millerová.

Senior na jízdním kole utrpěl těžká zranění a na místě nehody zemřel. Naopak řidič nákladního vozidla z místa středu ujel. Kriminalisté nyní tragickou událost intenzivně vyšetřují. Zároveň hledají svědky nehody, záznamy z autokamer, případně další osoby, které v uvedenou dobu mohly vidět cyklistu nebo nákladní vozidlo s viditelným poškozením přední části.

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, řidič, cyklista, pátrání, Jindřichův Hradec, nákladní automobil, Volvo Cars

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nákladního automobilu usmrtil u Jindřichova Hradce cyklistu a z místa nehody ujel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.