Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Podezřelého z krádeže kola zachytila kamera. Poznáváte mladého muže?

Žlutočerné dámské horské kolo Olpran ukradl zatím neznámý chmaták u českobudějovického Funparku Panda v Českém Vrbném. Ovšem podezřelého z krádeže zachytila při „akci" kamera a policisté žádají o spolupráci při pátrání po něm. Pokud poznáváte mladého muže na fotografiích a na videu, dejte policii vědět.

Policisté obvodního oddělení České Budějovice, Čtyři Dvory, vyšetřují prázdninovou krádež dámského horského jízdního kola značky Olpran, žluto černé barvy.

„Dosud neznámý mladý muž ve čtvrtek 24. srpna v 18:42 hodin v Českých Budějovicích, České Vrbné 2394, u objektu Funpark Panda, přelezl drátěné oplocení a poté ukradl uvedené jízdní kolo," upřesňuje informace policejní mluvčí Milan Bajcura.

Policisté mají fotografie i záběry pořízené videokamerou, na základě kterých by se mohlo jednat o muže ve věku pětadvacet až třicet let. Muž má střední postavu, světle hnědé vlasy, které má po stranách hlavy vyholené a uprostřed s ponechaným „čírem“ žluté barvy, na očích měl sportovní brýle. Vzhledem k tomu, že muž měl na sobě pouze kraťasy, je znatelné jeho výrazné tetování na pravé ruce a na lýtku pravé nohy.

„Kdo by muže poznal, ať kontaktuje policisty na obvodním oddělení České Budějovice, Čtyři Dvory, M. Chlajna 45, telefon 974 226 720, případně na lince tísňového volání 158," žádá o spolupráci mluvčí.


AKTUALIZOVÁNO: Velké poděkování patří čtenářům, kteří bleskurychle zareagovali na výzvu a prostřednictvím Budějcké Drbny poskytli důležité informace. Vše je nyní v rukách policie, která na dopadení zloděje intenzivně pracuje. Určitě případ v brzké době zdárně dořeší. 

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, kolo, podezřelý, policie, České Vrbné, České Budějovice, Čtyři Dvory, videokamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Podezřelého z krádeže kola zachytila kamera. Poznáváte mladého muže?  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.