Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na Českokrumlovsku smetlo osobní auto motorku. Její řidička je těžce zraněná

Ani začátek nového školního roku se na jihu Čech neobešel bez dopravních karambolů. Vážná nehoda se stala ráno na silnici na Českokrumlovsku, kde smetlo osobní auto motorku. Žena, která jela na motocyklu při střetu utrpěla vážná mnohočetná zranění.

K vážné dopravní nehodě došlo dnes před sedmou hodinou ráno na silnici z obce Brloh směrem na Chlumeček na Českokrumlovsku.

„Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič osobního vozidla značky Hyundai  s největší pravděpodobností nezvládl řízení a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s motorkou. Její řidička utrpěla těžká mnohočetná zranění, se kterými byla po prvotním lékařském ošetření transportována do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Podle mluvčí ale přesnou příčinu, míru zavinění a všechny okolnosti uvedené dopravní nehody českokrumlovští policisté nadále vyšetřují.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, motorka, auto, střet, zranění, policie, Českokrumlovsko, okres Český Krumlov, Česko, Hyundai, Brloh, Chlumeček, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Českokrumlovsku smetlo osobní auto motorku. Její řidička je těžce zraněná  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.