Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladíci se bavili trháním květin z truhlíků v centru Budějc. Celou dobu je sledovala kamera strážníků

Hodně zvláštní kratochvíli si zvolila dvojice mladíků, kteří se v sobotu v půl druhé ráno bavili trháním květin z truhlíků a házením jimi po sobě. V ten moment ještě netušili, že je sleduje kamera městských strážníků.

Strážnici si dvojice mladíků v České ulici v Českých Budějcích všimli v půl druhé ráno. „Dva z přítomných mužů přitom zjevně zaujala květinová výzdoba u vstupu do jedné z místních restaurací. A to až natolik, že vzápětí začali z vytrhávat květiny z vystavených truhlíků a házet je po sobě,“ popsala mluvčí strážníků Věra Školková.

Na místo mezitím zamířila hlídka městské policie. Jedenadvacetiletý a dvaadvacetiletý muž se nejprve snažili zapírat. „To jim však pod tíhou důkazu ve formě kamerového záznamu nebylo nic platné a nakonec šli s pravdou ven,“ doplnila mluvčí. Od strážníků si oba dva za přestupek vysloužili pokutu.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky České Budějovice, vandal, městská policie, kamerový systém, květiny, Strážnice, videokamera

Mladíci se bavili trháním květin z truhlíků v centru Budějc. Celou dobu je sledovala kamera strážníků  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.