Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při tragické nehodě u Loučovic uhořel v autě člověk

Jeden lidský život si vyžádala tragická dopravní nehoda u Loučovic na Českokrumlovsku. V havarovaném autě zůstala zaklíněna jedna osoba, která ve voze uhořela. S těžkými zraněními vyvázl řidič auta. Silnice byla v místě nehody uzavřená do půl druhé ráno.

K nehodě došlo v obci Loučovice na Českokrumlovsku. „Řidič osobního auta Škoda Felicie dostal při průjezdu levotočivou zatáčkou smyk a sjel do silniční vodoteče, kde následně čelně narazil do betonového mostku,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Auto začalo po nárazu hořet. Devětadvacetiletý řidič stačil z auta vystoupit, ale jeho spolucestující bohužel ve voze uhořel.

Auto jelo směrem z Lipna nad Vltavou do Vyššího Brodu. Po havárii začalo hořet, zaklíněná v něm zůstala jedna osoba, která na místě zemřela. Její totožnost zatím policie nezná.

Těžce zraněného řidiče si převzali do péče záchranáři a vůz uhasili hasiči. Silnice byla z důvodu vyšetřování do půl druhé ráno uzavřená. Od začátku letošního roku zemřelo při dopravních nehodách 64 osob.

„Případ vyšetřují českokrumlovští kriminalisté z oddělení obecné kriminality pro podezření ze spáchání zločinu Usmrcení z nedbalosti,“ uzavřel Bajcura.

Foto Jana Kroneislová

Štítky krimi, nehoda, policie, smrt, Českokrumlovsko, Loučovice, okres Český Krumlov, Lipno nad Vltavou, Vyšší Brod

Při tragické nehodě u Loučovic uhořel v autě člověk  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.