Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policisté pátrají po pohřešovaném pětatřicetiletém muži, může mít psychické problémy

Kriminalisté pátrají po pohřešovaném pětatřicetiletém muži z Karlových Varů, který je zhruba 178 centimetrů vysoký. Má hnědé oči, hnědočerné kadeřavé vlasy a střih vousů strniště. Pohybovat se může i na území Jihočeského kraje.

Po pohřešovaném muži pátrá jeho přítelkyně, která ho naposledy viděla v pátek 15. 3. ve 23 hodin v místě trvalého bydliště. Proč z domova odešel nikdo neví. Není vyloučeno, že by Miroslav Lunga mohl mít psychické problémy. Vyprávěl, že by chtěl žít sám v přírodě a sledoval i dokumenty, jak v ní samostatně bez pomoci přežít. Do dnešního dne o sobě nedal vědět. Nemá u sebe žádné doklady ani mobilní telefon. Pohřešovaný může být dezorientován a předpokladem je, že by mohl být umístěn například  kterékoliv nemocnici, případně v psychiatrické léčebně jako osoba bez známé totožnosti.

Naposledy měl Miroslav Lunga černé kalhoty, černé boty, zelenou mikinu s kapucí a šedou zimní bundu s motivem maskáčů. Zvláštním znamením je zlomenina pravé ruky, má odlehčenou zelenou sádru, kterou si však mohl sundat.

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České republiky

Štítky pátrání, pohřešování, policie, Karlovy Vary, Jihočeský kraj

Policisté pátrají po pohřešovaném pětatřicetiletém muži, může mít psychické problémy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.