Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Majitel ukradené vibrační desky nabízí odměnu dvacet tisíc korun

Oznámení o krádeži vibrační desky přijali policisté ve středu. Neznámý zloděj ji měl ukrást ve Stradonické ulici v Budějcích. Majitel se rozhodl nabídnout odměnu ve výši 20 tisíc korun, a to osobě, která přímo přispěje k objasnění případu.

Ke krádeži mělo dojít v době od 30. dubna do 1. května ve Stradonické ulici (novostavby bytových domů na konci městské části Rožnov). Podle majitele jde o vibrační desku značky Wacker Neuson DPU 6555H, žlutočerné barvy, která váží 500 kilo. Škoda, kterou zloděj způsobil, je zhruba 300 tisíc korun.

„Policisté ještě v té souvislosti žádají případné osoby, které 30. dubna mezi 18:00 hodinou a šestou hodinou ranní druhého dne kolem projížděli a měli zapnutou autokameru, kde by byl zaznamenán pohyb vozidel, aby nás kontaktovali na Obvodním oddělení České Budějovice – město, ulice 28. října 1, telefon 974 226 700, případně na lince tísňového volání 158,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura, který dodal, že poškozený muž osobě, která přímo přispěje k objasnění krádeže, nabízí odměnu ve výši 20 tisíc korun. 

Foto pcr.cz

Štítky krádež, odměna, vibrační deska, České Budějovice, Rožnov

Majitel ukradené vibrační desky nabízí odměnu dvacet tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.