Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž vydíral svou bývalou přítelkyni, vyhrožoval zabitím jejich dcery

Jindřichohradečtí kriminalisté řešili případ vydírání a nebezpečného vyhrožování, kterého se měl dopustit muž z Prahy. Podle policie měl vydírat svou bývalou přítelkyni ze Suchdolska a vyhrožovat zabitím jejich nezletilé dcery. V jednom z hotelů v Praze ženu přinutil, aby podepsala papír, že se vzdává alimentů.

K vydírání a nebezpečnému vyhrožování mělo dojít v pátek 10. května v hotelu v Praze. Ženě, která bydlí na Suchdolsku, vyhrožoval, že zabije ji a jejich nezletilou dceru. Tím to ale neskončilo. „V sobotu 11. května v ranních hodinách měl podezřelý muž na pokoji ve stejném hotelu v Praze 10  pod pohrůžkou zabití donutit poškozenou na papír napsat a podepsat text, který jí měl osobně diktovat  a to ve smyslu, že se žena vzdává alimentů na dceru a odteď si bude veškeré  náklady na dceru hradit sama,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Žena měla právem strach o svůj a dcery život. Obrátila se proto na kriminalisty, kteří případ zadokumentovali a předali ho kolegům na kriminální policii v Praze k dalšímu trestnímu řízení.

Foto Jana Kroneislová

Štítky vyhrožování, vydírání, policie, Jindřichohradecko, Praha, hotel

Muž vydíral svou bývalou přítelkyni, vyhrožoval zabitím jejich dcery  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.