Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž, který chtěl pravděpodobně krást, pokousal policistu

Budějčtí policisté obvinili dvaačtyřicetiletého muže z Krumlova, který se pravděpodobně chystal krást v činžáku. V tom mu zabránil policista, který šel ve svém volnu navštívit rodiče. Muž ale na policistu zaútočil a způsobil mu zranění s dobou léčení kolem třech týdnů.

K útoku mělo dojít koncem minulého týdne. Muž, který je pro policisty známou firmou, zaútočil na policistu v civilu. Ten šel navštívit své rodiče. „Policista recidivistu přistihl v průjezdu činžovního domu. Jeho chování mu bylo podezřelé a tak se prokázal jako policista a chtěl od podezřelého muže vysvětlení, co zde dělá, když zde nebydlí a klíče od domu mají jen nájemníci,“ popsal tiskový mluvčí policie Jiří Matzner.

Zájem policisty ale muže nepotěšil. Udeřil ho pár ranami do obličeje a pokousal na ruce. „Nakonec byl zpacifikován a zadržen. Policistovi způsobil zranění s dobou léčení kolem třech týdnů. Policista svým jednáním pravděpodobně zabránil zadrženému v krádeži,“ dodal Matzner.

Foto Ales Dokulil

Štítky agresor, policie, napadení

Muž, který chtěl pravděpodobně krást, pokousal policistu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.