Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Máš poslední den nebo dva dny života, vyhrožoval muž své partnerce

Jindřichohradečtí policisté vyšetřují případ nebezpečného vyhrožování. Dojít k němu mělo minulou sobotu na Jindřichohradecku. Muž své partnerce vyhrožoval zabitím, několikrát ji udeřil do obličeje a zničil ji telefon. Soud v nejbližších hodinách rozhodne o možném uvalení vazby.

K nebezpečnému vyhrožování mělo dojít minulou sobotu v místě společného bydliště v obci na Jindřichohradecku. Muž byl podle policie srozuměn o tom, že se se v dohodnutém termínu z bytu odstěhuje. To se mu ale nelíbilo a začal ženě vyhrožovat zabitím.

Agresor měl své přítelkyni vyhrožovat, že na něj klidně policii může zavolat, ale hned, protože by to potom nemusela stihnout. „Poté si bez vědomí podezřelého poškozená žena  měla nahrávat celý jejich rozhovor. Toho si podezřelý měl všimnout. Telefon jí proto sebral a rozbil. Muž měl ženu natlačit na skříň a dvakrát udeřil do obličeje,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Napadená společně se svým nezletilým synem z domu utekla. Když byla u brány, tak jí měl opět slovně vyhrožovat, že se jí zbaví  s tím,  že není cesty zpátky, že má poslední den nebo dva dny života, aby si je užila.

Podezřelý muž byl o den později zadržen. V pondělí si převzal podezření hned ze tří trestných činů a to vydírání, nebezpečného vyhrožování a krádeže. „Zkrácené přípravné řízení je vedeno i nadále se zadržením podezřelého agresora. V nejbližších hodinách rozhodne příslušný soud o možném uvalení vazby,“ dodala mluvčí. 

Foto pixabay.com

Štítky vyhrožování, napadení, policie, JIndřihohradecko, vazba, soud, okres Jindřichův Hradec

Máš poslední den nebo dva dny života, vyhrožoval muž své partnerce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.