Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič osobáku poškodil pět aut, od nehody odešel. Škoda je nejméně 600 tisíc korun

Dopravní policisté vyjížděli v sobotu časně ráno k nehodě, ke které došlo v Prachaticích. Na vině je s největší pravděpodobností řidič osobáku, který nepřizpůsobil rychlost a vyjel ze silnice. Tam narazil do dopravní značky, která se odrazila na dvě zaparkovaná auta. Řidič ale dál pokračoval v jízdě a narazil do dalších třech aut. Z místa nehody nakonec odešel.

K nehodě došlo v sobotu ve čtyři hodiny ráno v ulici Pivovarská v Prachaticích. „Řidič auta pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu silnice, svým schopnostem a vlastnostem vozidla, následkem čehož s autem vyjel vlevo mimo silnici na trávu, kde přední části auta narazil do svislého dopravního značení, které bylo poté odraženo na dvě zde zaparkovaná osobní auta. Řidič dále pokračoval v jízdě a narazil do dalších třech zaparkovaných aut,“ popsala tisková mluvčí policie Martina Joklová.

Řidič si ale s nehodou moc těžkou hlavu nedělal a odešel. Dopravním policistům se nakonec po několika hodinách sám k této nehodě přihlásil. Poškozením šesti vozidel a dopravního značení vznikla škoda za nejméně 600 tisíc korun. Muži hrozí ve správním řízení pokuta ve výši 5 tisíc korun. 

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, pokuta, policie, Prachatice, havárie, silnice, dopravní značka

Řidič osobáku poškodil pět aut, od nehody odešel. Škoda je nejméně 600 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.