Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Štěpánovic se včera stala vážná dopravní nehoda, nepřipoutaný řidič skončil s těžkým zraněním v nemocnici

Dopravní policisté řešili včera ráno vážnou dopravní nehodu, která se stala u Štěpánovic na Českobudějovicku. Na místě došlo ke střetu dvou osobních aut. Viníkem nehody je pravděpodobně starší řidič, který nerespektoval značku Dej přednost v jízdě a nedal přednost řidiči, který jel po hlavní silnici. Čtyřiašedesátiletý muž skončil s těžkým zraněním v nemocnici.

K dopravní nehodě došlo včera krátce před osmou hodinou ráno. „Podle zjištěných skutečností měl řidič osobního vozidla tovární značky Dacia jet po silnici III. třídy od Zvíkova na Libín, kdy pravděpodobně nerespektoval dopravní značení Dej přednost v jízdě a nedal přednost v jízdě řidiči auta tovární značky Fiat, jedoucí po hlavní silnici. V křižovatce došlo k čelně bočnímu střetu. Poté obě auta skončila mimo komunikaci na trávě,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Řidič, který pravděpodobně může za nehodu, nebyl připoutaný. Zdravotníci ho s těžkým zraněním transportovali do nemocnice v Budějcích. Řidič v druhém autě se zranil lehce. 

Foto pcr.cz

Štítky vážná dopravní nehoda, policie, Českobudějovicko, Štěpánovice, nemocnice, úraz, okres České Budějovice, Dacia, Fiat, Zvíkov, Libín, České Budějovice

U Štěpánovic se včera stala vážná dopravní nehoda, nepřipoutaný řidič skončil s těžkým zraněním v nemocnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.