Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie objasnila krádež trabantu, zlodějem byl místní muž

Táborští policisté objasnili krádež trabantu, ke které došlo v polovině září letošního roku v Táboře. Díky získaným informacím byl vypátrán a následně i zadržen podezřelý místní mladý muž. Zároveň se podařilo zajistit i odcizené auto. Zloději hrozí až dva roky ve vězení.

Trabant zmizel v polovině září z Havanské ulice na táborském Sídlišti Nad Lužnicí. Způsobená škoda byla odhadnuta na částku 40 tisíc korun. S prosbou o pomoc při pátrání se přidala i vnučka majitelky auta. Podle které je trabant pro babičku citovou záležitostí.

Z parkoviště v Táboře zmizel trabant, policie hledá svědky

Táborští policisté pátrají po zloději, který v Táboře ukradl auto značky Trabant 601 S. Auto zmizelo z neděle na pondělí. Zaparkované bylo na parkovišti v Havanské ulici na Sídlišti Nad Lužnicí v Táboře. Poznávacím znamení je jiný odstín barvy...

Policistům se nakonec ukradené auto podařilo najít. „Na základě provedeného šetření, získaných informací a zajištění dalšího důkazního materiálu byl ustanoven, vypátrán a následně i zadržen důvodně podezřelý místní mladý muž. Zároveň se podařilo zajistit i odcizené vozidlo,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.

Mladík by měl do čtrnácti dnů stanout před soudem. V případě prokázání viny mu hrozí až dva roky za mřížemi. 

Foto Naďa K.

Štítky krádež, Trabant, policie, Táborsko, Tábor, Lužnice

Policie objasnila krádež trabantu, zlodějem byl místní muž  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.