Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Podnapilý muž nadával kolemjdoucím, v poutech putoval na záchytku

Hlídka strážníků městské policie vyjížděla v pátek odpoledne na sídliště Šumava, kde na kolemjdoucí pořvával dvaačtyřicetiletý muž. Strážníci zjistili, že muž je pod vlivem alkoholu. Zkouška u něj ukázala výsledek 2,23 promile v dechu. Když strážníci rozhodli o jeho převozu na záchytku, snažil se utéct. To se mu nepovedlo a skončil v poutech.

Podnapilý muž kolemjdoucí obtěžoval před jedním z barů na sídlišti Šumava. Strážníkům se na místě přihlásil svědek, který událost oznamoval. Hlídka opravdu objevila muže, který se sotva držel na nohou.

„Strážníci vzápětí zjistili, že se jedná o dvaačtyřicetiletého muže z Českých Budějovic. Následně provedená orientační dechová zkouška na alkohol u něj ukázala výsledek 2,23 promile. Když však strážníci rozhodli o jeho převozu na záchytku, muž se rozhodl jinak. Neuposlechl ani opakovaných výzev strážníků a snažil se uniknout,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Hlídka proto muži nasadila pouta. Mezitím na místo přivolala zdravotnickou záchrannou službu, která muže za doprovodu strážníků převezla do nemocnice. 

Foto

Štítky městská policie, alkohol, záchytka, České Budějovice, Šumava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podnapilý muž nadával kolemjdoucím, v poutech putoval na záchytku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.