Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý řidič osobáku naboural čtyři auta, škoda je tři sta tisíc

Škodu za zhruba 300 tisíc korun způsobil včera večer řidič osobáku, který naboural hned čtyři auta. Podle informací od policie byl viník nehody opilý. U ostatních řidičů byl výsledek dechových zkoušek negativní. V nemocnici skončil jeden zraněný člověk.

Dopravní policisté k nehodě vyjížděli včera v půl sedmé večer. Podezřelý řidič jel po hlavní silnici ve směru od Strakonic na Písek. „Vlivem opilosti přejel s autem do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím osobním automobilem Audi A3 a následně pak s protijedoucím osobákem Škoda Felicia. Felicie se se po střetu odrazila do nákladního automobilu Fiat Ducato jedoucí za ní,“ popsala tisková mluvčí policie Jaromíra Nováková.

Třiatřicetiletý řidič auta Škoda Felicia byl při nehodě zraněn. U šestašedesátiletého viníka provedli policisté dechovou zkoušku, která ukázala hodnotu 1,96 promile alkoholu. U ostatních řidičů byl výsledek dechových zkoušek negativní. Způsobená škoda na vozidlech se odhaduje na 300 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, alkohol, Strakonicko, havárie, dechová zkouška, Škoda Felicia, Písek, Audi A3, Strakonice, Fiat Ducato

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič osobáku naboural čtyři auta, škoda je tři sta tisíc  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.