Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Řidič osobáku naboural do odtahovky, která nakládala dodávku. Při nehodě zemřely dvě ženy

, aktualizováno 16. prosince 2019, 10:05

Dopravní policisté včera večer vyjížděli k tragické dopravní nehodě, která se stala na Strakonicku. Na vině je s největší pravděpodobností řidič osobáku, který naboural do odtahové služby. Ta v té době nakládala dodávku. Osobní auto při nehodě narazilo do stojící ženy, která na místě svým zraněním podlehla. Silnice byla průjezdná jedním jízdním pruhem. Dopravu v místě nehody řídili policisté. V nemocnici zemřela bohužel i spolujezdkyně z osobního auta.

K tragické nehodě došlo včera večer u obce Kbelnice na Strakonicku. „Řidič osobáku jel pravděpodobně od Písku a narazil do odtahové služby, která na silnici nakládala dodávku. Šestašedesátiletá žena v době střetu stála u silnice a po nárazu skončila mimo silnici. V osobním autě cestovali tři osoby, které skončili v českobudějovické nemocnici,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

 „Nakládal jsem auto, které mělo poruchu. Najednou se přiřítilo auto, které do nás v plné rychlosti narazilo. Práce jsem okamžitě nechal a běžel jsem pomoct paní, kterou osobák srazil. Nějakou chvíli jsem resuscitoval, ale paní bohužel zemřela,“ popsal pracovník odtahové služby Milan Mrázek.

Při nehodě vznikla škoda ve výši 300 tisíc korun. Žena, která zemřela, na sobě neměla žádné reflexní prvky. Nehodu na místě vyšetřovali kriminalisté a strakoničtí dopravní policisté několik hodin.


„Dvaasedmdesátiletá spolujezdkyně z osobního auta, která seděla na předním sedadle, zemřela v nemocnici na následky zranění. Je tak 70. obětí smrtelných dopravních nehod v tomto roce,“ řekla tisková mluvčí policie. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda policie, Strakonicko, havárie, automobil, silnice, okres Strakonice, Nemocnice České Budějovice, Kbelnice, Písek, Milan Mrázek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku naboural do odtahovky, která nakládala dodávku. Při nehodě zemřely dvě ženy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.