Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po hádce se sestrou odešla z domu. Po čtyřicetileté ženě pátraly desítky policistů a vrtulník

Krušný druhý svátek vánoční měli jindřichohradečtí policisté. Několik hodin totiž pátrali po čtyřicetileté ženě z Kolínska, která po hádce se svou sestrou v obci nedaleko Jindřichova Hradce odešla z domu a nedala o sobě nikomu vědět. Po ženě pátralo několik desítek policistů, včetně policejního kynologa a vrtulníku.

Rozsáhlou pátrací akci zorganizovali jindřichohradečtí policisté krátce po půlnoci. „Pohřešovaná žena měla být údajně oblečená pouze do trička s krátkým rukávem a tepláků, mobilní telefon byl vypnutý. Venkovní teplota byla navíc na nule. Do pátrání po pohřešované ženě bylo nasezeno celkem 21 policistů, dopravní policisté, kynolog se služebním psem, ale i policisté z obvodního oddělení Kolín, neboť právě na Kolínsku má pohřešovaná žena trvalé bydliště,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Do akce byl nasazen i vrtulník. Policejní práci navíc ztěžovala nejen tma, ale i hustá mlha. Pátrání trvalo celou noc až do dopoledne. 

„Pohřešovaná žena byla nakonec vypátrána před polednem svým bratrem na adrese jejího současného bydliště, kam se údajně dopravila sama vlakem,“ uvedla Millerová.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, pátrání, policie, okres Kolín, Jindřichův Hradec, Kolín, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po hádce se sestrou odešla z domu. Po čtyřicetileté ženě pátraly desítky policistů a vrtulník  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.