Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují včerejší požár bytu ve Strakonicích. Škoda přesahuje milion korun

Strakoničtí kriminalisté vyšetřují včerejší požár bytu ve Strakonicích pro podezření z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti. Nájemce hořícího bytu vyskočil z okna ven a způsobil si těžké zranění. Následně byl záchranáři vrtulníkem transportován do nemocnice. Předběžná škoda požárem byla vyčíslena na milion dvě stě tisíc korun.

K požáru bytu ve třetím patře došlo včera před šestou hodinou večer v ulici Povážská ve Strakonicích. „Nájemce hořícího bytu vyskočil z okna ven, způsobil si těžké zranění a byl záchranáři vrtulníkem transportován do nemocnice. Tři další osoby byly ošetřeny z důvodu nadýchání kouřem. Po likvidaci požáru provedli hasiči odvětrání domu a většina obyvatel se vrátila zpět,“ řekl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner.

Starosta města zařídil ubytování pro pět lidí. Požár způsobil škodu za 1 200 tisíc korun. Policejní vyšetřovatelé a vyšetřovatelé hasičů budou, po vychladnutí místa požáru, pokračovat v ohledání místa a zajišťování stop.

Ohodnoť článek

Foto hzsjck.cz

Štítky požár, hasiči, zranění, Strakonice, kriminalisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují včerejší požár bytu ve Strakonicích. Škoda přesahuje milion korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.