Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidič v Písku naboural do zaparkovaného auta a z místa ujel. Policisty fyzicky napadal, nadával jim a vyhrožoval

Písečtí policisté včera řešili agresivního muže, který u pošty naboural do zaparkovaného auta. Z místa nehody ale ujel. Hlídka ho zadržela díky svědkům, kteří nehodu viděli. Muž během policejního zákroku hlídku fyzicky napadal, nadával jí a došlo i na vyhrožování. Podezřelý nakonec skončil v policejní cele.

Ujetí od nehody se včera nevyplatilo mladému muži z Písecka. Ten před druhou hodinou odpoledne narazil u pošty zaparkovaného auta. Řidič po nehodě z místa ujížděl ulicemi města, auto zaparkoval na Třebízského ulici a snažil se utéct. Policisté ho dopadli o tři čtvrtě hodiny později.

„Muž během policejního zákroku hlídku fyzicky napadal, nadával jí a vyhrožoval. Policisté použili donucovací prostředky a podezřelý skončil v policejní cele. Během prošetřování události zjistili, že mladý muž z Písecka usedl za volant, ačkoli má uložen zákaz řízení aut. Odmítl dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu i lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu,“ uvedla tisková mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová

Za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu muži hrozí až tři roky ve vězení. 

Ohodnoť článek

Foto

Štítky policie, nehoda, vyhrožování, napadení, Písecko, havárie, Písek, okres Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Písku naboural do zaparkovaného auta a z místa ujel. Policisty fyzicky napadal, nadával jim a vyhrožoval  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.