Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tragická nehoda na Písecku si vyžádala tři životy

, aktualizováno 10. ledna 2020, 17:04

Dopravní policisté aktuálně vyšetřují tragickou dopravní nehodu, která se stala u obce Čížová na Písecku. Podle prvotních informací od policie jde o nehodu dvou osobních aut. Při nehodě zemřeli tři lidé. Další dva jsou zraněni. U nehody zasahují všechny složky IZS a přistával i záchranářský vrtulník. Silnice je kompletně uzavřena. Řidiči musejí počítat s omezením zhruba do půl páté.

Tragická nehoda, která se dnes odpoledne na Písecku si vyžádala tři lidské životy. „V autě značky Ford jela ve směru od Písku mladá řidička se spolujezdcem a v protisměru jelo v osobní auto značky Suzuki, ve kterém jel starší řidič se spolujezdkyní. Mezi auty došlo ke střetu a následky dopravní nehody jsou tragické, na místě zraněním podlehla řidička vozidla Ford i spolujezdkyně z protijedoucího vozu. Po převozu do nemocnice bohužel zemřel také starší řidič z vozidla Suzuki. Mladý spolujezdec z Fordu byl letecky transportován do nemocnice,“ uvedla mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Silnice byla více než čtyři hodiny zcela neprůjezdná, policisté provoz odkláněli po objízdných trasách. Přesné okolnosti a příčiny této dopravní nehody prošetřují písečtí kriminalisté, kteří si případ na místě převzali o dopravních policistů.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky vážná dopravní nehoda, policie, Písecko, IZS, havárie, okres Písek, Ford Motor Company, Čížová, Suzuki, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda na Písecku si vyžádala tři životy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.