Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý muž poškodil na zastávce trolejbus, před příjezdem strážníků utekl

Osmadvacetiletý muž poškodil v neděli nad ránem trolejbus, který stál na zastávce v Českém Vrbném. Strážníky městské policie na místo zavolal řidič, který udal popis pachatele. Ten totiž na nic nečekal a z místa utekl. Hlídka ho nakonec dopadla na autobusové zastávce Otavská.

Muž si trolejbus na zastávce vyhlédl v neděli krátce po páté hodině ranní a poškodil jeho přední část. Strážníky na místo zavolal řidič, který udal popis pachatele. Ten totiž mezitím utekl. „Hlídka muže odpovídajícího popisu našla na zastávce městské hromadné dopravy Otavská. Jak se ukázalo, jednalo se o osmadvacetiletého muže z Českých Budějovic. Ten jakékoliv poškození trolejbusu popíral. Řidič ale tohoto muže označil jako dotyčného pachatele,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková.

Strážníci u muže provedli dechovou zkoušku. Ta ukázala výsledek 1,29 promile. Pro podezření z trestného činu ho poté převezli na obvodní oddělení policie, kde ho předali do rukou policistů k dalšímu opatření.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městská policie, trolejbus, poškození, České Budějovice, České Vrbné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž poškodil na zastávce trolejbus, před příjezdem strážníků utekl  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.