Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nepoznáte muže na fotografii? Je podezřelý z podvodu

Policisté pátrají po totožnosti muže, který se měl v polovině února dopustit podvodu při prodeji auta. Podezřelý si měl od zájemce o auto převzít hotovost, ale vůz mu nepředat. Hledaný muž by se podle policie mohl pohybovat na Benešovsku a Českobudějovicku.

K podvodu mělo dojít 12. února v Benešově. „Zde si podezřelý domluvil schůzku s jiným mužem za účelem prodeje vozidla. Muži se sešli, provedli prodej vozidla, tedy předání několika tisícové finanční částky. Následně šel podezřelý muž pro vozidlo, které nabízel k prodeji,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner

Tím bohužel obchod skončil. Ani po několika telefonátech se poškozený vozu nedočkal. Podezřelý muž si následně vypnul mobilní telefon a přestal komunikovat.

Hledaný muž je zdánlivého stáří 50 let, vysoký zhruba 185 centimetrů. Má snědnou pleť a plnoštíhlou postavu. Na těle má několik tetování a mluví plynule česky. „Podezřelý by se měl pohybovat v okolí Benešova a také na Českobudějovicku. Jakékoliv informace k osobě muže přijmou benešovští policisté na telefonním čísle 974 871 700 nebo na emailové adrese: bn.oo.benesov@pcr.cz. Informaci mohou lidé zavolat také na linku 158,“ dodal Matzner.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky policie, krimi, podvod, okres České Budějovice, okres Benešov, Benešov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepoznáte muže na fotografii? Je podezřelý z podvodu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.