Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Při konfliktu na Máji se těžce zranili tři muži, další dva jsou v policejní cele

, aktualizováno 24. května 2020, 12:14

Několik policejních jednotek dnes v noci zasahovalo na budějckém sídlišti Máj. Při setkání rodiny tam došlo k napadení několika mužů. Tři skončili ve vážném stavu v nemocnici. Další dva policisté převezli do policejní cely. Policisté a strážníci zajišťují v místě a okolí zvýšený výkon hlídkové služby.

K napadení došlo při setkání širšího kruhu rodiny před smutečním obřadem po jedné hodině ranní v ulici V. Volfa před domem číslo 19. V místě události zasahovalo několik policejních hlídek a hlídek strážníků.

„Záchranáři po prvotním ošetření převezli do nemocnice s vážnými zraněními tři muže. Policisté na místě zadrželi dva podezřelé muže, kterým bylo kolem třiceti let. Oba jsou nyní v policejní cele. Do ranních hodin na místě činu pracovaly dvě výjezdové skupiny kriminalistů, provedly ohledání místa a zajištovaly stopy,“ uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner

Kriminalisté teď budou vyslýchat svědky a zúčastněné osoby. Policisté a strážníci zajišťují v místě a okolí zvýšený výkon hlídkové služby.

„Kriminalisté hledají možné svědky. Každý, kdo napadení mezi muži z ulice, balkonu či oken domu viděl, ať kontaktuje policii na lince 158. Konflikt mohl také někdo fotit či natáčet. Všechny tyto záznamy jsou pro kriminalisty důležité,“ dodal mluvčí. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky kriminalisté, napadení, České Budějovice, zranění, policie, vězeňská cela

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stojka Josef

J

Pondělí, 25. května 2020, 06:21Odpovědět

Stojka Josef

J

Pondělí, 25. května 2020, 06:20Odpovědět

VIDEO: Při konfliktu na Máji se těžce zranili tři muži, další dva jsou v policejní cele  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.