Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Muž ze Slovenska se chtěl zabít, život mu zachránili policisté díky online hře

Policisté zachránili muže, který si kvůli rozchodu s přítelkyní chtěl vzít život. Na sebevraha upozornil policisty muž, který se s ním seznámil prostřednictvím online hry. Ihned se proto rozběhla záchranná akce. Nešťastného muže se hlídce nakonec podařilo najít – v nabouraném autě a opilého.

Velká pátrací akce se rozjela v pondělí po osmé hodině večer. Online hráč ze Slovenska se svěřil svému protihráči, že má problémy, rozešel se s přítelkyní a prý nasedne do auta a už se nikdy neozve. 

Oznamovatel z jižních Čech neváhal a vše ihned oznámil policistům. „Rozběhla se blesková a výborná práce a spolupráce policistů napříč zeměmi. Informace putovala prostřednictvím policejního kontaktního pracoviště v Hodoníně až do slovenského města, kde se místním kolegům podle informací od oznamovatele a našich policistů podařilo muže najít,“ uvedla tisková mluvčí policie Lenka Krausová

Muž seděl opilý v nabouraném autě. Do péče si ho převzali záchranáři, kteří ho odvezli do nemocnice. „I přes stovky kilometrů vzdálenosti mezi oběma městy se muže podařilo zachránit. Všichni včetně oznamovatele odvedli skvělou práci,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, pátrání, policie, Slovensko, Česká republika, Lenka Koloušková, Jihočeský kraj, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ze Slovenska se chtěl zabít, život mu zachránili policisté díky online hře  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.