Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Při noční srážce vlaku s osobákem se vážně zranila žena, v nemocnci zemřela

, aktualizováno 27. července 2020, 15:21

Dopravní policisté ve čtvrtek v noci vyjížděli k vážné dopravní nehodě na Českokrumlovsku, kde došlo ke střetu osobního vlaku s autem. Při nehodě se těžce zranila spolujezdkyně, která musela být do nemocnice transportována záchranářským vrtulníkem. Od lékařů ale bohužel přišla smutná zpráva – žena včera zemřela.

Osobní auto pod projíždějící vlak, který jel na trati Rybník – Lipno nad Vltavou, vjelo ve čtvrt na jedenáct v noci u obce Loučovice. Řidič se pravděpodobně nevěnoval řízení a na nechráněném železničním přejezdu došlo ke střetu. Auto po nárazu skončilo na střeše mimo koleje. 

Ve vlaku tou dobou cestovali čtyři lidé, kterým se nic nestalo. Sedmatřicetiletý řidič se při nehodě zranil lehce, jeho sedmapadesátiletá spolujezdkyně ale utrpěla vážná zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice v Budějcích.

„U řidiče a strojvedoucího byla provedena dechová zkouška na alkohol, která vyšla s negativním výsledkem. Příčiny a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová. Celková škoda byla odhadnuta na 130 tisíc korun.


Aktualizace: Těžce zraněná žena o svůj život týden bojovala v nemocnici. „Mohu potvrdit, že pětasedmdesátiletá žena včera zemřela,“ uvedla dnes tisková mluvčí policie. 

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, vlak, auto, Českokrumlovsko, nemocnice, okres Český Krumlov, Lipno nad Vltavou, Loučovice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martina Formanová

Ty kraso,co ty lidi delaji???? to maji klapky na očích!!!!

Pátek, 24. července 2020, 09:49Odpovědět

VIDEO: Při noční srážce vlaku s osobákem se vážně zranila žena, v nemocnci zemřela  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.