Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Skupina mužů skákala na Orlické přehradě z člunu. Jeden z nich z vody nevyplaval

, aktualizováno 8. srpna 2020, 17:33

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahují na Orlické přehradě u kempu Radava, kde měla skupina mužů skákat z člunu do vody. Jeden z nich ale nevyplaval. Na místě probíhá pátrání.

Skupina mužů měla do vody v kempu Radava skákat před 15 hodinou. Podle prvních informací se jednalo o muže středního věku, který skočil do vody z člunu a nevyplaval.

Na místo vyjeli zdravotníci z Milevska, Vodní záchranná služba Orlík a další složky Integrovaného záchranného systému. „Bohužel, ani v tomto případě nebylo pátrání po utonulém úspěšné a je stále pohřešován,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Tounoucí batole

Ještě během dne zasahovali záchranáři u dalšího případu tonutí. Tentokrát šlo o batole, které na Českokrumlovsku spadlo do zahradního bazénu. Po vytažení z vody bylo v bezvědomí a nedýchalo. „Díky, včasnému vytažení z vody a dobře poskytnuté první pomoci, bylo dítě při příjezdu záchranářů již při vědomí. Zdravotníci jeho stav stabilizovali a následně transportovali do nemocnice,“ dodala Kafková.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, voda, pátrání, Vodní nádrž Orlík, Milevsko, okres Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupina mužů skákala na Orlické přehradě z člunu. Jeden z nich z vody nevyplaval  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.