Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hádka bývalých partnerů vyústila v ničení majetku, z bytu lítala elektronika

Velmi rušno bylo v pátek večer v ulici Generála Svobody v Budějcích. Osmatřicetiletý muž přišel na návštěvu ke své bývalé přítelkyni. Otevřela mu ale její matka. Po telefonickém hovoru s její dcerou začal muž vyhazovat elektroniku z okna. Strážníci, kteří na místo přijeli, našli na ulici notebook i televizi.

Hlídka na místo vyjížděla v devět hodin večer. Po jejich příjezdu na ulici ležela rozbitá televize a notebook. Ke strážníkům se přihlásila svědkyně události, která jim ukázala byt, ze kterého věci lítaly. 

„Po zazvonění na domovní zvonek strážníkům otevřela žena, která se označila za majitelku zničených věcí. Na návštěvu měl údajně přijít bývalý partner její dcery, který po telefonické hádce začal vyhazovat elektrozařízení z okna bytu. Před tím, než nasedl do auta a odjel, stačil vyfotografovat své dílo a poslat fotografii bývalé partnerce,“ popsala tisková mluvčí strážníků Věra Školková

Ta mezitím na místo dorazila a strážníkům popsala, že spor s dotyčným mužem nebyl první. Celý případ si následně převzala k dalšímu šetření přivolaná hlídka policistů. 

Hodnocení článku je 28 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky agresor, České Budějovice, městská policie, elektronika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka bývalých partnerů vyústila v ničení majetku, z bytu lítala elektronika  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.