Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý řidič převážel zraněného kamaráda do nemocnice. Po cestě ale naboural

S více než dvěma promile alkoholu usedl za volant muž, který chtěl odvézt do nemocnice svého zraněného spolujezdce. Na místo ale bohužel nedorazil, cestou totiž sjel do příkopu. Opilý muž je teď podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

K havárii došlo už na konci července. Muž jel od Krvavého rybníku na Hospříz, kde se měl podle policie vyhýbat protijedoucímu vozidlu, najet na nezpevněnou část silnice a sjet do příkopu. 

Na místo nehody přijeli policisté, kteří u řidiče provedli dechovou zkoušku. „Poprvé řidič nadýchal přes 2,20 promile alkoholu. Druhá dechová  zkouška prokázala přes 2,10 promile. Řidič s naměřenými hodnotami na místě souhlasil,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová

Při šetření nehody policisté zjistili, že opilý muž neusedl za volant bezdůvodně. „V době dopravní nehody převážel podezřelý muž do nemocnice v Jindřichově Hradci spolujezdce, který předtím utrpěl při pádu v rekreační chatě krvácející řeznou ránu na ruce,“ doplnila Millerová.

Podle Millerové ale mají lidé v tomto případě volat na linku 155. Muž je nyní podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, nehoda, alkohol, Nemocnice Jindřichův Hradec, Hospříz, Krvavý rybník, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič převážel zraněného kamaráda do nemocnice. Po cestě ale naboural  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.