Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pouť v Sezimově Ústí narušil konflikt stánkařů. Situaci musela uklidňovat policie

Kuriózní konflikt museli řešit v sobotu ráno policisté v Sezimově Ústí. Na místní pouti se po sedmé hodině poprali stánkaři. Banální konflikt postupně přerostl v bitku několika osob. Zasahující městská policie si proto přivolala na pomoc také kolegy ze státní policie.

„Výsledkem incidentu bylo, mimo škody na majetku, vážnější zranění dvou mužů, kteří byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni k dalšímu ošetření do táborské nemocnice. Policisté na místě posílili dohled, aby zabránili další eskalaci konfliktu,“ shrnul mluvčí policie Miroslav Doubek.

Případ teď řeší táborští kriminalisté společně s policisty ze Sezimova Ústí. „Ve věci byly v této chvíli zahájeny úkony trestního řízení proti šesti osobám, a to pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Trestní zákoník za takovéto jednání stanoví trest odnětí svobody na dobu až dvou let,“ doplnil Doubek. Podle něho není vyloučeno rozšíření podezření na další osoby či doplnění další právní kvalifikace.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Sezimovo Ústí, stánkaři, konflikt, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pouť v Sezimově Ústí narušil konflikt stánkařů. Situaci musela uklidňovat policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.