Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Osmačtyřicetiletý muž nepřežil v Budějcích střet s vlakem. V Písku zemřel cyklista

Jihočeští kriminalisté vyšetřují dvě tragické nehody, ke kterým došlo během několika hodin na jihu Čech. První z nich se stala přímo v Českých Budějovicích, kde nepřežil střet s vlakem osmačtyřicetiletý muž. Druhá nehoda si v Písku vyžádala život sedmapadesátiletého cyklisty.

K první nehodě došlo včera večer po desáté hodině večer. „Na kolejích v Jižní zastávce - ulice Plavská, došlo ke střetu rychlíku s osmačtyřicetiletým mužem. Ten při střetu zemřel,“ uvedla mluvčí policie Lenka Krausová. Nikdo jiný při nehodě zraněn nebyl. Na trati byl ale několik hodin omezený provoz.

Okolnostmi nehody se podle mluvčí zabývají českobudějovičtí kriminalisté.

Úmrtí cyklisty

Tragicky bohužel pokračovalo i dnešní ráno na jihu Čech. Po šesté hodině došlo v Milevsku na Písecku k úmrtí sedmapadesátiletého cyklisty. „Zda v tomto případě došlo k dopravní nehodě či je na vině zdravotní indispozice cyklisty, budou zjišťovat písečtí policisté,“ dodala Krausová.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kirmi, policie, smrt, vlak, cyklista, České Budějovice, Písek, havárie, Česko, Lenka Koloušková, okres Písek, Milevsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmačtyřicetiletý muž nepřežil v Budějcích střet s vlakem. V Písku zemřel cyklista  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.