Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Střelec z Příbrami se ukrýval v Budějcích. Dopadla ho zásahová jednotka

Dvaatřicetiletý muž, který v úterý v podvečer postřelil na ulici v Příbrami jiného muže, se ukrýval na jihu Čech. Útočníka dnes ráno zadrželi středočeští kriminalisté v jednom z bytů v Českých Budějovicích na sídlišti Máj.

K incidentu došlo v úterý odpoledne v ulici Bratří Čapků v Příbrami. Podle dostupných informací měla střelbě předcházet hádka mezi oběma muži. Hledaný muž měl proti svému sokovi vytáhnout pistoli a postřelit ho do břicha.

Po pachateli začala ihned pátrat policie, která v osm hodin večer na svém twitterovém účtu uvedla, že zná jeho totožnost a prověřuje místa, kde by se mohl střelec nacházet.

Střelce se naštěstí podařilo během několika hodin dopadnou. Ukrýval se v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj. „Podezřelá osoba je již v rukou policie. Na základě zjištění příbramských policistů ji dnes ráno zadržela v jednom z českobudějovických bytů zásahová jednotka Jihočeského kraje. Nyní budou probíhat úkony trestniho řízení,“ napsala policie na Twitter.

Podle jihočeské mluvčí Štěpánky Schwarzové nebyl při zákroku nikdo zraněn. „Pachatel čeká v cele, než si ho převezmou středočeští kriminalisté," řekla. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, policie, střelba, Příbram, České Budějovice, Česko, Policie České republiky, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střelec z Příbrami se ukrýval v Budějcích. Dopadla ho zásahová jednotka  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.