Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Křik, údery do zdí a dveří. Hádka dvou partnerů skončila pokusem o sebevraždu

Tragický konec měla málem hádka partnerů na ubytovně v Suchém Vrbném. Kvůli křiku a úderům, které se z bytu ozývaly, zavolali na místo sousedé strážníky městské policie. Ti po prozkoumání bytu vykázali muže, který měl slovně napadat svoji partnerku. O několik hodin později se ale agresor na místo činu vrátil a chtěl v hádce pokračovat. Vše nakonec skončilo pokusem o sebevraždu.

Strážníci městské policie vyjížděli na oznámení o hádce ve čtvrtek 3. prosince kolem půl 11 večer. V ubytovně v Suchém Vrbném se měly z jednoho z bytů ozývat údery do zdí a do dveří a křik. „Strážníky dovnitř vpustil muž, který událost oznamoval a ukázal jim byt, ze kterého měla hádka vycházet. Strážníci v něm nalezli ženu s dítětem v náručí a muže, kteří se vzájemně slovně napadali. Žena se strážníkům svěřila, že má obavy ze svého partnera, který hádku vyvolal,“ popsala policejní mluvčí Věra Školková.

Strážníci zjistili, že k užívání bytu má oprávnění jen žena, a muže proto z bytu vykázali. „Šestadvacetiletý muž však nehodlal místo opustit a na zákonné výzvy nereagoval. Za použití donucovacích prostředků skončil v poutech strážníků. Ti muže i celý případ předali k dalšímu šetření přivolaným policistům," dodala mluvčí.

Tím ale celý případ neskončil. Kolem jedné hodiny ranní se mladý muž rozhodl, že spory s partnerkou dořeší. Na místo se proto vrátil. Došlo k další hádce, po které se muž pokusil o sebevraždu. „Způsobil si řezné zranění na předloktí ruky, které si vyžádalo okamžité lékařské ošetření a převoz do českobudějovické nemocnice. Strážníci i přivolaní policisté poskytovali muži první pomoc až do příjezdu zdravotníků," vysvětlila Školková. Případem se teď podle ní bude zabývat policie.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, policie, hádka, sebevražda, Suché Vrbné, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křik, údery do zdí a dveří. Hádka dvou partnerů skončila pokusem o sebevraždu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.