Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Psárovský obecní úřad se kdosi pokusil vykrást. Policie hledá svědky

Psárov. Malá jihočeská obec se zhruba stovkou obyvatel na hranici s Vysočinou, kde o kriminální živly jen tak nezavadíte. Přesto tam minulý týden policisté řešili pokus o vloupání do místního obecního úřadu, kdy neúspěšný pachatel způsobil škodu 12 tisíc korun. Policisté se teď obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

K pokusu o vloupání do objektu, ve kterém sídlí samoobsluha a obecní úřadu, došlo v době od osmé hodiny večerní uplynulého čtvrtku do jedné hodiny odpolední následujícího pátku.

„Přestože se do vnitřních prostor objektu pachatel nedostal, způsobil jeho poškozením škodu ve výši 12 tisíc korun,“ dodal mluvčí policie Miroslav Doubek.

Policisté se není obracejí na místní s žádostí o pomoc při pátrání po neznámém pachateli. „Žádáme tímto každého, zejména pak obyvatele obce, kdo by mohl k objasnění uvedeného skutku přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to jak k výskytu podezřelé osoby či osob, potažmo vozidla, aby své poznatky předal policistům na jejich služebnách v Táboře či Chýnově, případně na telefonní lince 974 238 730,“ uzavřel Doubek.

Ohodnoť článek

Foto Google Maps

Štítky Psárov, Policie ČR, obecní úřad, vloupání, pátrání, Kraj Vysočina, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Psárovský obecní úřad se kdosi pokusil vykrást. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.