Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Špatně zabrzděné auto vjelo do silnice. Kuriózní situace se obešla bez újmy na zdraví i majetku

Špatně zabrzděný automobil se dal do pohybu ve středu dopoledne v Třeboni. Jen shodou náhod se nekontrolovaně pohybující Fabie nestřetla s jiným automobilem. Kuriózní událost, kterou zaznamenal městský kamerový systém, tak zůstane pro řidičku pouze ponaučením pro příště.

„Ve výsledku a s odstupem došlo dnes k úsměvné situaci v ulici Dukelská. Zde stálo podélně zaparkované vozidlo, které se po pár minutách bez řidičky dalo samo do pohybu a zastavilo se v jízdním pruhu, jak je vidět na fotografii z kamerového systému,“ píší třeboňští strážníci na své facebookové stránce.

Samovolně pohybujícího se automobilu si všiml operátor kamerového systému, který na místo vyslal hlídku strážníků. „Hlídka dorazila k vozidlu právě v momentě, kdy do něj nasedala řidička a šla si vozidlo znovu zaparkovat a lépe zabezpečit,“ dodávají strážníci, kteří zároveň děkují náhodnému kolemjdoucímu, který ještě před jejich příjezdem začal situaci řešit.

„Děkujeme kolemjdoucímu, kterému tento stav hned od začátku nebyl lhostejný a pokusil se na vlastní pěst řidičku vyhledat a upozornit, protože takto duchapřítomní nebyl žádný z řidičů, ani ten, který projížděl okolo právě, když se dalo vozidlo samo do pohybu. Naštěstí se vše obešlo bez nehody a nedošlo k újmě na zdraví ani majetku,“ uzavírají strážníci.

Ohodnoť článek

Foto MP Třeboň

Štítky Třeboň, auto, strážníci, městská policie, kamerový systém, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Špatně zabrzděné auto vjelo do silnice. Kuriózní situace se obešla bez újmy na zdraví i majetku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.