Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sedmadvacetiletá žena se ubytovala v Zámecké jízdárně. Vyčmuchal ji policejní pes

Krádež a porušování domovní svobody má na svém kontě sedmadvacetiletá žena, která se před několika dny rozhodla ubytovat v Zámecké jízdárně krumlovského zámku. Na její pohyb byla ale upozorněna policie, a tak netrvalo dlouho, než ženu vypátrali. Velký kus práce na celém případu odvedl policejní pes, který ženu "vyčmuchal".

Na pohyb osoby v prostorách Zámecké jízdárny byla policie upozorněna včera dopoledne. „Na místo byla vyslána hlídka českokrumlovských kynologů a zároveň i policistů obvodního oddělení Český Krumlov. Ti okamžitě vyjeli na místo a zjistili narušení jinak řádně zabezpečeného objektu, kdy bylo vysazeno okno,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Policie se proto pustila do prohlídky vnitřních prostor jízdárny. „Za pomoci služebního psa Urko nalezli mladou ženu, která zde delší dobu pobývala, což jim potvrdila,“ dodal Bajcura.

Žena byla převezena na policejní oddělení, kde proti ní bylo zahájeno trestní řízení pro podezření ze spáchání zločinu Krádež a přečinu Porušování domovní svobody.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, kontrola, Český Krumlov, zámecká zahrada, jízdárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmadvacetiletá žena se ubytovala v Zámecké jízdárně. Vyčmuchal ji policejní pes  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.