Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Neznámý vandal ničí sedadla ve vlacích. Policie pátrá po svědcích, kteří mohou pomoci k jeho dopadení

Jihočeští policisté pátrají po neznámém vandalovi, který poničil sedačky minimálně dvou vagonů ve Veselí nad Lužnicí. O jednom z případů jsme informovali už v polovině března. Druhý takový případ nahlásili policii zaměstnanci Českých drah ve stejném období poté, co souprava dorazila do Prahy. Oba případy spojuje to, že vlak stavěl ve stanici Veselí nad Lužnicí.

Policisté vyčíslili škodu způsobenou vandalem na 30 tisíc korun. K oběma případům mělo dojít v odpoledních hodinách v sobotu 13. března. Jedna z poničených souprav měla namířeno z Veselí nad Lužnicí do Jindřichova Hradce, druhá do Prahy.

„Žádáme tímto nejen cestující v obou dotčených vlakových soupravách, ale zejména každého, kdo se v době před čtvrtou hodinou odpolední soboty dne 13. března nacházel na vlakovém nádraží ve Veselí nad Lužnicí a mohl by tak k objasnění případu rozřezaných sedadel ve vlacích přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to zejména k výskytu podezřelé osoby či osob na veselském nádraží, aby tyto poznatky předal policistům na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka ve Veselí nad Lužnicí či telefonní lince 974 238 760,“ vyzývá mluvčí policie Miroslav Doubek.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky vlak, Veselí nad Lužnicí, vandal, policie, Praha, České dráhy, Tomáš Garrigue Masaryk, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý vandal ničí sedadla ve vlacích. Policie pátrá po svědcích, kteří mohou pomoci k jeho dopadení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.