Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policie stále pátrá po ženě z jihu Čech. Nezvěstná je od 24. dubna

Jindřichohradečtí kriminalisté stále pátrají po Vladislavě Padrtové, která 24. dubna kolem desáté dopoledne odešla z místa trvalého bydliště v Třeboni a od té doby se nikomu nehlásí. Policie začátkem května zveřejnila také popis oblečení, které měla mít při svém odchodu z domova na sobě.

„Pokud jste viděli pohřešovanou ženu či víte, kde se v současné době nachází, sdělte tuto informaci jindřichohradeckým kriminalistům z oddělení pátrání cestou tísňové linky policie 158,“ požádala mluvčí policie Hana Millerová.

Pohřešovaná žena je 165 až 170 centimetrů vysoká, střední postavy, má hnědé oči a středně dlouhé hnědé vlasy na ramena. „Je zdráva, žádné léky neužívá. Mobilní telefon při odchodu zanechala doma,“ dodala mluvčí policie.

Jindřichohradečtí kriminalisté zjistili, že pohřešovaná žena mohla být oblečena do světle šedého svetru dlouhého téměř ke kolenům, který má černý límec, manžety rukávů i černé vsadky, jež ohraničují kapsy. Může být obuta do kotníkových červených zimních bot.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Třeboň, Policie ČR, pátrání, policie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie stále pátrá po ženě z jihu Čech. Nezvěstná je od 24. dubna  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.