Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kuriózní krádež. Zloděj nešika se v rychlém občerstvení pokusil ukrást vozík na tácy

Jihočeští policisté zveřejnili kamerový záznam z kuriózní krádeže, ke které došlo před nedávnem v rychlém občerstvení na Pražské třídě v Českých Budějovicích. Šestadvacetiletý zloděj, který byl po krádeži zadržen, si přivlastnil vozík pro odkládání táců. Při svém počínání se snažil být tak nenápadný, až celá krádež působí komicky.

„Policistům z obvodního oddělení v Českých Budějovicích se podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je počínání tohoto zloděje, s nadsázkou by se dalo říci „zloděje nešiky“, zachyceno. Z videa je patrné, že zloděj nejprve „nenápadně“ obhlížel místo činu. Vozík, po kterém zatoužil, si důkladně prohlédl, aby se pak na místo činu vrátil a připravil si cestu, kudy s lupem odejde. Vozík pak odstavil v blízkosti prodejny a počkal, co se bude dít. Situaci vyhodnotil po chvíli jako bezpečnou a s vozíkem odešel pryč,“ shrnula mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Policisté pachatele zadrželi bezprostředně po činu. „Chování zlodějů někdy bývá více než nápadné. Stejně jako v tomto případě. Policisté proto radí občanům, aby si všímali dění okolo sebe. Nebuďte lhostejní a pokud uvidíte něco podezřelého, neváhejte a obraťte se na policisty. Vaše všímavost může pomoci zabránit spáchání protiprávního jednání a nebo později může pomoci dopadnout pachatele,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky České Budějovice, krádež, rychlé občerstvení, Policie ČR, vozík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kuriózní krádež. Zloděj nešika se v rychlém občerstvení pokusil ukrást vozík na tácy  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.