Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cyklista se na chodníku málem srazil s mladou dívkou. Policie hledá svědky incidentu

Českobudějovičtí policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo tento týden v ulici Bedřicha Smetany. Neznámý cyklista měl na chodníku ohrozit mladou dívku, která se během snahy zabránit střetu zranila. Cyklista se podle policie nepřesvědčil, jestli je dívka v pořádku, a z místa nehody ujel.

K incidentu mělo dojít ve středu 16. června mezi 12 a půl 1 odpoledne v ulici Bedřicha Smetany v Českých Budějovicích, konkrétně v parku u domu číslo 55. Mladá dívka, která se snažila zabránit střetu s cyklistou, který jel po chodníku, uskočila stranou, a přitom se zranila. 

Cyklista měl jet dál po chodníku mezi domy od Lipenské ulice k ulici Otakarova, aniž by se přesvědčil, zda je dívka v pořádku. 

„Českobudějovičtí dopravní policisté proto žádají případné svědky uvedené nehody, aby nás v co nejkratší možné době kontaktovali na Územním odboru České Budějovice, Dopravní inspektorát, Skupina dopravních nehod, Plavská 2, České Budějovice, telefon 974 226 588, případně na lince tísňového volání 158. Zároveň žádáme muže, který dívce pomohl, aby se nám také ozval,“ uvedl mluvčí policie Milan Bajcura.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, cyklista, pátrání, zranění, chodník, Bedřich Smetana, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista se na chodníku málem srazil s mladou dívkou. Policie hledá svědky incidentu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.