Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Po Zdeňku Kočím je vyhlášeno celostátní pátrání. Naposledy ho viděli rodiče v lednu 2020

Od loňského října pátrají jihočeští policisté po šestatřicetiletém Zdeňku Kočím. Poslední informace o jeho pohybu jsou z března loňského roku. Od té doby má nedostupný telefon a nekomunikuje ani na sociálních sítích. Policie žádá každého, kdo by o něm měl nějaké informace, ať se ozve na linku 158.

Pohřešovaný Zdeněk Kočí je zhruba 175 až 180 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má modré oči a světlé rovné vlasy. Na levém předloktí má vytetovaný ornament. 

Pátrání po něm bylo vyhlášeno na konci října loňského roku. Naposledy byl viděn svými rodiči v lednu 2020. Do března měl podle policie pracovat u firmy Carrier. „V průběhu šetření bylo zjištěno, že pohřešovaný pracoval brigádně u různých firem Ravenell security, Wellpack a Amboselli. Jmenovaný pobýval převážně na ubytovnách, zejména ve Středočeském či Plzeňskem kraji, kdy podle posledního zjištění měl bydlet na ubytovně v obci Radnice, okres Rokycany nebo přespával u svých kamarádů či známých,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Informace o pohřešovaném muži mohou lidé hlásit na jakékoliv policejní služebně nebo mohou volat na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo 974 236 446.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, Zdeněk Kočí, Středočeský kraj, Plzeňský kraj, Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Zdeňku Kočím je vyhlášeno celostátní pátrání. Naposledy ho viděli rodiče v lednu 2020  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.