Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Podnapilý čtyřkolkář srazil ženu s kočárkem. Z místa nehody ujel

Srazil ženu s kočárkem, přesto od nehody odjel. Řeč je o mladíkovi za řídítky čtyřkolky, který projížděl v sobotu vpodvečer obcí Bělčice na Strakonicku. V provoz přitom neměl co dělat nejen kvůli tomu, že byl pod vlivem alkoholu. Podle policie není ani majitelem řidičského oprávnění příslušné skupiny.

K nehodě mělo dojít po sobotní šesté hodině podvečerní. „Řidič čtyřkolky pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vlastnostem vozidla a pravým předním kolem narazil do stojícího osobního vozidla Volkswagen Polo. Vlivem nárazu se jeho stroj dostal na levou stranu vozovky, kde v tu dobu tlačila žena kočárek a on do něj a ženy narazil,“ shrnul mluvčí policie Milan Bajcura.

Žena po nárazu spadla do trávy a kočárek s kojence se převrátil. „Mladík, aniž by se přesvědčil, zda se něco uvedeným stalo, odjel z místa střetu na obec Hornosín, kde ho zadržela hlídka blatenských policistů,“ dodal Bajcura.

Žena i malé dítě utrpěly lehká poranění. Řidič po nehodě nadýchal 0,9 a později 0,6 promile alkoholu. „Policisté zároveň zjistili, že mladík nemá příslušné řidičské oprávnění k řízení uvedeného motorového vozidla. Ve věci byly zahájeny úkony přestupkového řízení,“ uzavřel mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Strakonicko, nehoda, Policie ČR, Bělčice, čtyřkolka, kočárek, policie, havárie, okres Strakonice, Volkswagen Polo, Hornosín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Hušek

Dostane jiný trest než čtyřkolkář, který ÚMYSLNĚ srazil starostu v Nové Vsi u Českých Budějovic? Jsem na to moc a moc zvědavý, jak se u nás měří různým metrem???

Úterý, 29. června 2021, 12:29Odpovědět

Podnapilý čtyřkolkář srazil ženu s kočárkem. Z místa nehody ujel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.