Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dva muži neoprávněně provozovali po Jihočeském kraji herny. Přišli si na téměř šest milionů

Na téměř šest milionů korun si měli přijít dva muži z Českobudějovicka, kteří podle policie na několika místech v kraji provozovali herní automaty. Činnost však neměli povolenou ministerstvem a teď čelí trestnímu stíhání.

Nedovolené provozování hazardních her na několika místech v kraji mají mít podle policie na svědomí dva muži ve věku 44 a 49 let z Českobudějovicka. Automaty měli provozovat od června roku 2018 až do konce června roku 2020. „Průběžně z nich vybírali finanční hotovosti a za uvedené období si oba „přilepšili“ částkou převyšující 5 800 000 korun,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Kriminalisté během vyšetřování případu provedli několik prohlídek prostor, kde měli oba muži herny provozovat. Zajistili umístěné automaty a také finanční hotovost, které budou použity pro účely trestního stíhání.

„Jeden z mužů si včera převzal usnesení o zahájení trestního stíhání ve věci zločinu Neoprávněné provozování loterie a podobné sázkové hry a druhému bude doručováno v brzké době. Jejich stíhání je vedeno nevazebně,“ uvedl mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, herny, Jihočeský kraj, trestní stíhání, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži neoprávněně provozovali po Jihočeském kraji herny. Přišli si na téměř šest milionů  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.